Általános Szerződési Feltételek

Tisztelt Vásárlóink!

Sajnos jelenleg rendszerünkben hibák tapasztalhatók. Kérjük az ügyfélfiókjukat ne használják, a rendelés csak vendégként működik!

Ha a jobb felső zöld blokkban látja a nevét, kérjük kattintson a kijelentkezés gombra.

A rendelés bejelentkezett felhasználó esetén nem működik, ezért kérjük jelentkezzen ki fiókjából, amennyiben hibát tapasztal. Amennyiben a rendelést semmiképp nem sikerül elküldeni kérjük jelezzék telefonon ügyfélszolgálati időben, illetve e-mailben is leadhatják átmenetileg, de ez esetben türelmüket kérjük. Ha van lehetőségük, kérjük oldalunkat Mozilla Firefox böngészőből használják.

Köszönjük türelmüket!

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy áruházunkban személyes vásárlásra nincs lehetőség. Rendelni webshopunkon keresztül tudnak, a vásárlás menetében leírt módon.

Általános Szerződési Feltételek

I. A Szolgáltató

A www.fittingbolt.hu online áruházat a FittingBolt Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").

A Szolgáltató adatai a következők:

Cégneve: FittingBolt Korlátolt Felelősségű Társaság.

Rövidített neve: FittingBolt Kft.

Nyilvántartási szám: 13-09-144373

Nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Székhelye: 2151 Fót, Károlyi István utca 38. (csak székhely, személyes ügyintézés, áruforgalom nincs)

Adószáma: 23146543-2-13

KSH törzsszáma: 23146543-4791-113-13

II. A szolgáltatás igénybevétele

Szolgáltató a székhelyén semmilyen áruforgalmat nem bonyolít, személyes ügyintézésre, áruátvételre jelenleg nincs lehetőség.

A megrendelések leadása a FittingBolt.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.fittingbolt.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására.

Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, vagy 10 munkanapon belül nem szállítható, a Szolgáltató a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen előreutalással kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy az igényelt Szolgáltatása a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alá tartozik. A rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Kézhezvételi időpont az áru átvételének időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a FittingBolt Kft címére (2151 Fót, Károlyi István utca 38.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a szolgáltató elengedett a házhoz szállításkor. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség.

Az oldalon szereplő fényképek mindegyike illusztráicó! A leírásban szereplő adatokon túli igények esetében a vásárló e-mailben vagy telefonon érdeklődhet.

A szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a vonatkozó kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

III. Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. Ezt a hozzájárulás csak regisztrált vásárlóként adható meg, illetve módosítható. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

A felhasználó a III.2 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

Fogyasztói panaszügyintézés kizárólag írásban történik, az [info@fittingbolt.hu] címen.

A mindenkori TÁJÉKOZTATÓ , valamint az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ az ÁSZF részét képezi, az Általános Szerződési Feltételek elfogadása egyben ezen dokumentumokban foglaltak elfogadását jelenti.